Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Kerkstraat 19 Oldenzaal

VERHUURD


Op de 1e en 2e verdieping van het “Oude Raedthuys” gelegen kantoorruimte. Naast de St. Plechelmusbasiliek staat sinds de 15e eeuw het “Oude Raedthuys”. Hierin was niet alleen de Gemeente Oldenzaal gevestigd maar werd ook recht gesproken en werden de veroordeelden opgesloten. Dit is nog zichtbaar aan de 2 gevangenisdeuren die bewaard zijn gebleven in het restaurant dat op de begane grond is gelegen.

Op de 1e verdieping is de voormalige raadzaal gelegen wat tot de te huur staande kantoorruimte behoort. De kantoorruimte heeft een eigen ingang met aparte trap aan de zijkant van het gebouw.


In de jaren ’90 van de vorige eeuw is het “Oude Raedthuys” geheel gerenoveerd. In 2018 is het dak geïsoleerd en voorzien van nieuwe leien.  In 2019 is het pand grotendeels van binnen geschilderd. Het ‘Oude Raedthuys’ is een Rijksmonument.

Indeling

Entree, vroegere raadzaal, kantoor, gang.
Op de verdieping zijn diverse kantoren, archief, toiletten en pantry gelegen.

Bijzonderheden

- Verwarming en warmwatervoorziening middels een gezamenlijke HR-Combi-ketel
- Volgens het vigerend bestemmingsplan is de bestemming centrumvoorziening
- De voormalige raadzaal is nog voorzien van authentieke details
- Waarborgsom/bankgarantie ad 3 maanden huur vereist

Huurprijs € 1.675,-- per maand excl. btw/gas/water/electra/servicekosten

Aanvaarding: in overleg

Bekijk brochure

Bekijk plattegronden

Neem direct contact op!