Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Bisschopstraat 44 46 Oldenzaal

Omschrijving

Op goede locatie aan de rand van het centrum ligt een royale winkel (totale oppervlakte ca. 260 m²) met uitstekende etalagemogelijkheden. Aan dit stukje van de Bisschopstraat zijn onder andere gevestigd Bloemsierkunst Marion, Dejacque, Schoonenberg Audicien, Tasche en Ter Stal.

Indeling

Royale winkel met 2 ingangen, magazijn met keukenblok en toilet.

Deze winkel kan in tweeën worden gedeeld, er zit een klein opstapje tussen. Na opdeling ontstaat er een winkel van ca. 100 m² met ca. 40 m² magazijn op nummer 44. Nummer 46 heeft dan een winkel van ca. 120 m².

De totale winkel heeft 1 meterkast en wordt verwarmd door airco-/verwarmingsunits die zijn gekoppeld aan de CV-ketel. De winkel is voorzien van een systeemplafond met verlichting.

Bijzonderheden

- Totale frontbreedte is ca. 24 meter (ca. 16 meter (44) en ca. 8 meter (46))
- Voorkeur termijn contract gaat uit naar 5 jaar, maar korter is bespreekbaar
- Volgens bestemmingsplan is detailhandel of kantoorbestemming mogelijk
- Mogelijkheid onderverdeling in 2 units, vanaf ca. 150 m²
- Energielabel A (46)
- Waarborgsom/bankgarantie ad 3 maanden huur

Instaphuurprijs: € 2.100,00 per maand excl. BTW, energie-, water- en servicekosten

Bekijk hier de plattegronden

Bekijk de brochure

Neem direct contact op!