Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Zuudplas Noord Deurningen (Denekamp)

Verkocht


Aan de Zuudplas in Noord Deurningen is nog een kavel beschikbaar waarop dit type woning gebouwd wordt. Deze 2-onder-1-kapwoning is van het type semi-bungalow met een slaap- en badkamer op de begane grond en een berging.

De woning voldoet standaard vanzelfsprekend aan de laatste eisen ten aanzien van comfort, veiligheid en energiezuinigheid. De woning is daarom voorzien van goede warmte-isolatie en HR++beglazing rondom in kunststof kozijnen. De woning wordt gasloos gebouwd, zal energie-neutraal zijn en heeft 15 zonnepanelen. Verder kan de woning worden aangepast aan al uw wensen en eisen, door voorzieningen als bijvoorbeeld zonneboiler, verschillende uit- en aanbouwen, dakkapel, erkers, extra kamers op de verdieping, etc. etc..


Noord-Deurningen hoort bij de gemeente Dinkelland en is aan de Duitse grens gelegen. Noord Deurningen III is een zeer geschikte wijk voor kinderen. De kavel ligt aan een rustige woonstraat, nabij het zowel het centrum als het buitengebied. Het centrum van Denekamp is met de fiets in 10-20 minuten bereikbaar.
Deze woning wordt gebouwd op kavel C2 op Noord-Deurningen III. Deze kavel is ca. 265 m² groot.

Indeling

Begane grond: Hal, toilet, royale woonkamer met schuifpui naar de tuin, open keuken, slaapkamer, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel, berging.
Verdieping: Bereikbaar via vaste trap. Nog in te delen verdieping met dakkapel en dakramen. Niet verwarmd. Mogelijkheid voor extra slaapkamers.

Bijzonderheden

- Verwarming en warm water middels lucht/water warmtepomp voorzien van geïntegreerd boilervat van 190 liter
- Vloerverwarming op de begane grond, excl. berging
- Toilet en badkamer worden compleet betegeld
- Inrichting van de keuken is niet opgenomen
- Volledig geïsoleerde woning
- Voorzien van keramische dakpannen
- Tuininrichting, bestrating en dergelijke is niet inbegrepen
- Diverse uiteenlopende wensen, opties en aanpassingen zijn bespreekbaar.

Bekijk tekeningen

Bekijk Brochure

Koopsom: € 275.000,00 V.O.N.

Neem direct contact op