Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Tulpstraat 91 Oldenzaal

VERKOCHT

In de binnenstad gelegen woning, die deel uit maakt van een helft van dubbel, met carport. Deze woning is aan de achterzijde uitgebouwd met een slaap- en badkamer op de begane grond en heeft een kleine patiotuin. Het perceel is ca. 175 m² groot.

Indeling

Begane grond: Hal, provisiekelder, toilet, L-vormige woonkamer (vroegere kamer en suite) met laminaatvloer en open keuken. De open keuken heeft een gaskookplaat en afzuigkap. Achter de keuken is een bijkeuken/gang gesitueerd. Deze is tevens de toegang tot de achterliggende slaap- en badkamer. De badkamer is geheel betegeld en heeft een douche, wastafel, toilet, een tweetal kasten en een dakraam. De slaapkamer heeft een plavuizenvloer, vaste kasten wand, een schuifdeur naar de badkamer en een schuifpui naar het terras.
1e Verdieping: De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer alsmede een keuken. Van een van de slaapkamers is in het verleden een keuken gemaakt. De ouderslaapkamer heeft een vaste kastenwand. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet en dient te worden gerenoveerd.
2e Verdieping: Zolder, bereikbaar via schuiftrap.

Buitenruimte

Deze woning beschikt over een zonnige patiotuin gelegen op het zuiden. Dit terras is bereikbaar via woonkamer, hal/bijkeuken, slaapkamer en via de carport. Achter het terras is een berging gelegen. Aan de zijkant van de woning is het mogelijk om meerdere auto’s te parkeren onder de carport en de oprit die daarvoor is gelegen.

Bijzonderheden

- Kluswoning
- CV middels CV-ketel op gas, warmwatervoorziening via boiler
- In ca. 1957 gebouwd, daarna in de jaren negentig uitgebouwd
- Gedeeltelijk voorzien van isolatieglas
- Energielabel E
- Historische bodemverontreiniging in het perceel aanwezig, onderzoeksrapport ter inzage
- Ouderdomsclausule en niet-bewoningsclausule van toepassing
- Waarborgsom van 10% van de koopsom vereist

                                                                                                             Energielabel 

Vraagprijs € 198.000,-- k.k.
Aanvaarding: in overleg, kan op korte termijn

                                                                                                                     

Neem direct contact op