Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Tijgaardenstraat 74 Oldenzaal

Verkocht

Deze jaren dertig woning met ruime garage en oprit voor meerdere auto’s is gelegen op een royaal perceel van 740 m².

Deze vrijstaande woning is gelegen aan de rand van de stad, dichtbij het Sportpark, de binnenstad is op korte afstand gelegen.

Indeling

Begane grond: Via de hal zijn de woonkamer en de keuken te bereiken. De woonkamer is een voormalige kamer en suite - kamer met houten vloer en schouw. De keuken biedt toegang tot de provisiekelder. Achter de keuken is een portaal gelegen met zowel een toegang naar de tuin als naar de oprit. Het portaal biedt toegang tot het toilet en de bijkeuken. In de bijkeuken hangt de Combi-ketel voor verwarming en warm water. Vanuit de bijlkeuken is de garage met berging te bereiken. Ook via de garage met berging is de achtertuin weer te bereiken.
1e Verdieping: De ruime overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers en een badkamer. De 2 slaapkamers hebben beide een vaste kast. De badkamer heeft een bad, een douche, een wastafel en een toilet.
2e Verdieping: Zolderberging is bereikbaar via een vaste trap. De zolderberging heeft een dakkapel aan de voorzijde.

Buitenruimte

De zeer diepe achtertuin heeft een groot terras aan de zijde van de woning, een vijver en een stenen berging, Op de oprit is ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. De garage heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde een garagedeur zodat ook via de garage de achtertuin bereikt kan worden.

Bijzonderheden

  • Bouwjaar is 1934
  • De platte daken zijn gedekt met kunststof dakbedekking
  • Deze woning is grotendeels voorzien van isolatieglas
  • Diepe achtertuin met vijver en stenen berging
  • Aangebouwde garage met berging en ruime oprit voor meerdere auto’s
  • Bij koop is een waarborgsom van 10 % van de koopsom vereist

Bekijk plattegronden

Verkocht. Vraagprijs: € 250.000,-- k.k.

Aanvaarding: In overleg


Neem direct contact op!