Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

VERKOCHT Spoorstraat 4a Oldenzaal

Omschrijving

In 1911/1912 is de Antonius van Padua kerk gebouwd met de daarbij behorende pastorie. De pastorie wordt door het Kerkbestuur van de H.Plechelmus te koop aangeboden. Hier zal een perceel van ca. 887 m² bij horen. Diverse authentieke details zijn bewaard gebleven, zoals o.a.het trappenhuis met fraaie houtsnijwerk,een glas in lood raam,diverse plafondversieringe De voormalige pastorie wordt momenteel gebruikt als secretariaat, woonruimte en berging. De bestemming van dit unieke object is maatschappelijke dienstverlening met dienstwoning.In 1911/1912 is de Antonius van Padua kerk gebouwd met de daarbij behorende pastorie. De pastorie wordt door het Kerkbestuur van de H.Plechelmus te koop aangeboden. Hier zal een perceel van ca. 887 m² bij horen. Diverse authentieke details zijn bewaard gebleven, zoals o.a.het trappenhuis met fraaie houtsnijwerk,een glas in lood raam,diverse plafondversieringe De voormalige pastorie wordt momenteel gebruikt als secretariaat, woonruimte en berging. De bestemming van dit unieke object is maatschappelijke dienstverlening met dienstwoning.

Indeling

Kelder: De kelder is onderverdeeld in archief/berging en CV-ruimte.

Begane grond: Entree met toegang tot een kantoor. Via een glazen klapdeur is de achtergelegen gang met toilet bereikbaar. Aan de linker zijde van het pand is de voormalige kamer en suite, nu in gebruik als kapel, gelegen. Hierachter is een tuinkamer/serre uitgebouwd. Deze wordt momenteel als kantoor gebruikt. Aan de achterzijde van het gebouw is een grote kamer gelegen met een fraai uitzicht over de tuin en een dichte keuken. Aan de voorzijde van het gebouw is nog een ruime kamer/vergaderruimte aanwezig.

1e Verdieping: Het bovenhuis is bereikbaar via het fraaie trappenhuis. Op deze verdieping biedt een gang toegang tot de woon- en eetkamer, een doucheruimte met wastafel, een separaat toilet en 4 slaapkamers.. Aan de achterzijde is een ruim dakterras gecreëerd. Bij 1 van de slaapkamers kan nog een extra dakterras worden gemaakt.

2e Verdieping: Via vaste trap zijn de vroegere dienstbodenkamers met berging bereikbaar.

Bijzonderheden

  • Enig onderhoud is noodzakelijk
  • Gelegen aan drukke toegangsweg naar de binnenstad
  • Het gebouw wordt verwarmd door middel van centrale verwarming, deze is wel verouderd. Ook zal de elektra-installatie moeten worden aangepast/ uitgebreid/vernieuwd.

Bekijk plattegronden

Bekijk brochure

Vraagprijs: 545.000,- k.k.

Neem direct contact op