Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Landrebenlaan 86 Oldenzaal

Omschrijving

Voor wie graag wil slapen en baden op de begane grond, dichtbij het centrum van Oldenzaal en op loopafstand van het buitengebied wil wonen is deze semi-bungalow op het Landreben een buitenkans. Deze royale bungalow die veel privacy biedt en zelfs de mogelijkheid voor kantoor of atelier aan huis heeft.

Deze hoog kwalitatieve semi-bungalow, die grotendeels onderkelderd is, beschikt over een beschutte en besloten patiotuin. Vanuit de keuken, woonkamer, erker en werkkamer is er vrij uitzicht over de voorgelegen wadi met openbaar groen met daarachter het monumentale landhuis “de Haer”. De woning ligt nabij het prachtige landgoed Scholtenhaar en op loopafstand van de Rododendronlaan, de Wilmersberg en natuurlijk de Tankenberg.
Kaveloppervlakte: 408 m². Bouwjaar 1989.

Indeling

Kelder:

De kelder is zowel van buiten als via de bijkeuken te bereiken. De kelder is opgedeeld in drie ruimtes; een garage met elektrisch bedienbare garagedeur voorzien van vaste kasten en een werkblad; een royaal portaal met opnieuw vaste kasten en een werkblad, hier komt ook de trap in uit; een wellness-ruimte met onder meer een whirlpool, sauna (deze is ter overname), douche, voeten bad en badmeubel, luxe afgewerkt met natuursteen en massief hout.


Begane grond:

Door de voordeur kom je via de ruime hal bij het mooi afgewerkte toilet met een wastafel met koud én warm water, de ruime woonkeuken of de fraaie werkkamer. Het royale gevoel van de hal wordt versterkt door de vide. Deze vide vind je ook terug in de woonkeuken en woonkamer. Met uitzondering van de werkkamer en de slaapvertrekken is de vloer volledig voorzien van zwarte noorse lei. In de woonkeuken is er ruimte voor een 6/8 persoonstafel. De bulthaup inbouwkeuken is onder meer voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en een granieten werkblad met granieten rugwanden. De woonkamer kan van de woonkeuken gescheiden worden door schuifdeuren. Op dit moment staat er een roomdivider in de royale woonkamer die eenvoudig te verwijderen is om er weer één geheel van te maken. Het verwijderen van de roomdivider kan zonder schade aan vloer en/of plafond. In ca. 2011 is de woning vergroot met een royale erker en een fraaie werkkamer zodat er een nog beter uitzicht is ontstaan over de wadi met omliggende tuin met daarachter gelegen het monumentale landhuis “de Haer”.

De slaapvleugel is te bereiken via een gang achter de woonkamer. Deze gang biedt toegang tot 2 slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet en een bijkeuken. De badkamer heeft een ruime douche en een dubbele wastafel met kasten. Beide slaapkamers en de bijkeuken bieden toegang tot de patiotuin.
Via de bijkeuken is de kelder en de verdieping te bereiken. De bijkeuken heeft een vaste kastenwand en een aansluiting voor wasmachine en wasdroger (condens).

1e Verdieping:

Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze verdieping heeft een derde slaapkamer, ook weer voorzien van vaste kasten. Gescheiden van de slaapkamer, bij de trap, hangt de CV-ketel deze is weggewerkt in een wand van vaste kasten.

Buitenruimte

Deze woning beschikt over een fraai aangelegde patiotuin gelegen op het oosten.
De patiotuin is buitenom te bereiken en via de woonkeuken, de woonkamer, de 2 slaapkamers en via de bijkeuken.
Er is 1 parkeerplaats in de kelder en er zijn 2 parkeerplaatsen op de oprit. Verder zijn er voldoende parkeerhavens in de wijk.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1989, in 2011 uitgebouwd met werkkamer en erker
- De woning ligt in een geliefde wijk.
- In het plafond van de woonkamer is een kabelgootsysteem geïntegreerd voor het verbinden van diverse audio apparaten.
- Deze woning is goed geïsoleerd, heeft dakisolatie, vloerisolatie, spouwisolatie en isolatieglas
- De hal (deels), woonkeuken en de woonkamer hebben een vide
- Aan de voorzijde heeft de woning zonneschermen, elektrisch en op afstand bedienbaar, aan de achterzijde is er een breed zonnescherm.
- CV en warmwatervoorziening via HR-combi-ketel (ca. 2011)
- Bij koop waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom vereist!


Vraagprijs: € 615.000,-- k.k.
Aanvaarding: In overleg

Bekijk plattegronden

Bekijk brochure

Neem direct contact op