Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Kerkstraat Oldenzaal

Omschrijving

In 2019 en 2020 is het voormalige kantoorgebouw met inpandige woning geheel verbouwd tot een commerciële ruimte op de begane grond en 4 appartementen op de 1e en 2e verdieping, een maisonnette op de 1e en 2e verdieping en 2 penthouses op de 3e verdieping.

Dit complex is gelegen aan de Kerkstraat, hartje stad. De Kerkstraat is de verbindingsweg tussen de St. Plechelmusbasiliek en de Groote Markt.


Het complex is gasloos gebouwd, goed geïsoleerd en wordt verwarmd door warmtepompen.

De 4 appartementen op de 1e en 2e verdieping en de 2 penthouses op de 3e verdieping hebben een gezamenlijke ingang met brievenbussen, een lift en een trappenhuis.

De maisonnette op de 1e en 2e verdieping heeft een eigen ingang met eigen intercom en trap naar de 1e verdieping.

Alle appartementen hebben een ruime woonkamer, een luxe inbouwkeuken met inbouwapparatuur, minimaal 3 kamers, een geheel betegelde badkamer, een balkon of terras en een berging in de kelder.

De balkons en terassen zijn aan de achterzijde gesitueerd op het (zuid-)westen.

Het complex met commerciële ruimte op de begane grond, 4 appartementen op de 1e en 2e verdieping, maisonnette op de 1e en 2e verdieping en 2 penthouses op de 3e verdieping wordt eind 2020 opgeleverd.

Neem direct contact op