Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

De Wever 0 Ong. Oldenzaal

VERKOCHT

In woongebied Stakenbeek zijn nog enkele kavels (van ca. 268 en 275 m² groot) beschikbaar waarop dit type woning gebouwd kan worden. De Schokker is een traditionele twee-onder-een-kapwoning in een jaren ’30 stijl zonder gasaansluiting. De kenmerken zijn de gemetselde gevelvlakken, de goten met grote overstek en de aandacht voor detaillering.


De woning voldoet standaard vanzelfsprekend aan de laatste, strenge, eisen en is standaard voorzien van hoogwaardige isolatie van muren, dak en vloeren. De woning wordt voorzien van kunststof kozijnen met HR++beglazing. Verder kan de woning worden aangepast aan al uw wensen en eisen.
De kavels liggen in de nieuw te ontwikkelen woonbuurt Stakenbeek. Zowel het treinstation, het busstation en winkelcentrum Zuid Berghuizen zijn gelegen op loopafstand. De A1 is op korte afstand gelegen.


Het centrum van Oldenzaal is met de fiets in 10 minuten bereikbaar.

Deze woning kan worden gebouwd op de kavels in woongebied Stakenbeek. U koopt de kavel rechtstreeks van de Gemeente Oldenzaal en daarnaast geeft u opdracht om type Schokker op deze kavel te bouwen. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze woning op een andere kavel die in uw bezit is/of die u kunt aankopen te laten bouwen.

Indeling:

Begane grond: Hal, toilet, royale woonkamer met ruime kast en open keuken.
1e Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, volledig betegelde badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.
2e Verdieping: Zolderberging, bereikbaar via vaste trap. Mogelijkheid voor extra slaapkamers.

Bijzonderheden:

-Lucht/water warmtepomp in combinatie met (mechanische afzuiging, natuurlijke toevoer verse lucht)
- 6 zonnepanelen 300 WP
-De begane grond en verdieping zijn voorzien van vloerverwarming
-Toilet en badkamer worden compleet betegeld
-Inrichting van de keuken is niet opgenomen
-Volledig geïsoleerde woning
-Kunststof kozijnen voorzien van HR++beglazing
-Diverse uiteenlopende wensen, opties en aanpassingen zijn bespreekbaar.

Koopsom: € 310.000,-- V.O.N.
Inclusief kosten aankoop grond (ca. 268 m²) van de Gemeente Oldenzaal

Bekijk Tekeningen

Bekijk brochure

Neem direct contact op