Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Wilhelminastraat 9 en Meester Dingeldeinstraat 1 en 1A Denekamp

VERKOCHT

Aan een toegangsweg naar het centrum van Denekamp is een royaal winkelpand gelegen. Het gehele pand, inclusief 2 appartementen (woon-oppervlakte + 85 m² op de 1e en + 85 m² op de 2e verdieping) aan de Meester Dingeldeinstraat 1 en 1a, staat in de verkoop. Perceeloppervlakte: 629 m².

Dit winkelpand is ca. 685 m² groot en gelegen aan de rand van het centrum. Op eigen terrein zijn enkele parkeerplaatsen gecreëerd. In de omgeving zijn parkeerplaatsen aanwezig. Er zijn twee separate ingangen, een aan de Wilhelminastraat en een aan de Meester Dingeldeinstraat. Het hoekpand heeft voldoende etalage-mogelijkheden. Het is voorzien van een systeemplafond met verlichting, vloeren, een alarminstallatie en een eigen CV-ketel.

Wilhelminastraat 9:

Royale winkel/showroom met magazijn in kelder, deels kantoren op de verdieping en enkele parkeerplaatsen op eigen terrein.
Indeling:
Kelder: Magazijn
Begane grond: Royale winkel (groot + 300 m²), magazijn, keuken, toilet.
Verdieping: Showroom, kantoren, magazijn.

Meester Dingeldeinstraat 1:

3-Kamer appartement op de 1e verdieping met een dakterras op de 2e verdieping.
Indeling: Hal, toilet, royale woonkamer voorzien van frans balkon met open keuken, 2 slaapkamers, complete badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel met 2 wastafels, CV-kast, bijkeuken, toilet. CV via HR-combi-ketel, grotendeels voorzien van natuurstenen vloer met vloerverwarming.

Meester Dingeldeinstraat 1a:

3-Kamer appartement op de 2e verdieping met dakterras.
Indeling: Hal met kast en toilet, woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel, berging/bijkeuken. CV via HR-combi-ketel.

Bijzonderheden

- Frontbreedte ca. 35 meter, voorzien van isolatieglas
- De winkel is voorzien van systeemplafond met verlichting
- Zowel de winkel als de appartementen beschikken over een eigen verwarmingsketel
- Volgens het bestemmingsplan is de bestemming detailhandel

- Mogelijkheid bouwplan 5 woningen en 3 appartementen
- Waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom

Vraagprijs: € 525.000,00 K.K. (incl. 2 appartementen)

Aanvaarding: In overleg

Bekijk Brochure

Neem direct contact op!