Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Kampenstraat 2a Oldenzaal

VERHUURD

In een bedrijfsverzamelgebouw, op bedrijventerrein “Het Hazewinkel” gelegen, wordt een multifunctionele bedrijfshal met kantoorruimte te huur aangeboden. De bedrijfshal is ca. 240 m² groot, heeft een gladde betonvloer, is voorzien van een lichtstraat en een overheaddeur. Vrije hoogte is ca. 5.80 meter. Het kantoor op de 1e verdieping is ca. 170 m² groot. De kantoorruimte is zowel intern bereikbaar via een trap in de bedrijfshal als via een gezamenlijke entree aan de buitenzijde. Bouwjaar gehele gebouw is 2010.

In dit bedrijfsverzamelgebouw zijn de volgende bedrijven gevestigd:
Aannemersbedrijf Luttikhuis, De Auto-Airco Specialist, Webpact, Harcad Engineering en Iso Sky.

Het is mogelijk om een deel van de kantoren te huren. Het is tevens mogelijk om de indeling van de kantoren aan te passen.

Indeling

Begane grond: Bedrijfshal met gladde betonvloer, lichtstraat, heater, overheaddeur en loopdeur.
Verdieping: Entree middels de centrale entree/hal, 4 kantoren, toiletgroep (D+H), pantry, technische ruimte, interne trap naar hal.

Bijzonderheden

- Verwarming kantoren middels radiatoren via de CV-ketel
- De kantoren zijn voorzien van systeemplafond met verlichtingsarmaturen, airco-units
- Gezamenlijk gebruik van entree
- Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig
- Termijn huurcontract 5 jaren + 5 optiejaren, afwijkende termijnen zijn bespreekbaar
- Waarborgsom/bankgarantie ad 3 maanden huur, BTW, energie-, water- en servicekosten

Huurprijs bedrijfshal € 1.100,-- per maand, huurprijs kantoor: € 80,-- per m² per jaar (excl. BTW/gas/water/electra/servicekosten)
Aanvaarding: in overleg.

Bekijk plattegronden

Bekijk brochure

Neem direct contact op!