Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Eurowerft 15 Denekamp

VERHUURD

Op goede locatie (A1) in het centrum gelegen eigentijdse winkelruimte. De totale oppervlakte is ca. 90 m² groot. Deze winkelruimte is door de eigenaar gebruikt als ijscafé, maar is eenvoudig weer als winkel te gebruiken. De winkel ligt aan een openbare parkeerplaats ((blauwe zone).
Het plein aan de Eurowerft maakt deel uit van het centrum van Denekamp. Hier komen niet alleen de Denekampers hun boodschappen doen, maar ook veel toeristen, die op de camping of in een van de hotels verblijven, vertoeven hier graag. Denekamp ligt dicht bij de Duitse grens, dus ook de Duitsers weten de Eurowerft te vinden.

Indeling

Entree, winkel/ijscafé, dames & heren toilet, volledig ingerichte keuken, bergkast.
De gehele ruimte is voorzien van een brandwerend/brandvertragend metalen systeemplafond met verlichting.
Aan de voorzijde heeft de eigenaar terras van de Gemeente Dinkelland in gebruik. Hiervoor betaalt de gebruiker precariorechten.

Bijzonderheden

- Frontbreedte ca. 10,5 meter, voorzien van isolatieglas
- De winkel is voorzien van systeemplafond met verlichting
- Verwarming via eigen HR combi-ketel uit 2016
- Volgens het bestemmingsplan is de bestemming centrum (detailhandel, dienstverl.)
- Waarborgsom/bankgarantie ad 3 maanden huur en BTW/kosten gas, water, electra

Huurprijs € 1.100,-- per maand excl. BTW / kosten gas, water,electra

Bekijk plattegronden

Bekijk brochure

Neem direct contact op!